lauantaina, maaliskuuta 07, 2009

Blogilista, please


Odoteltuani neljä päivää Blogilistaa huomioimaan blogini päivittyminen, poistin opettajankouluttajan hetkeksi listalta. Ehkä uusittu blogilista oli päättänyt, että päiväkirjani on kuollut. Saisinko sulta vähän huomiota, Blogilista, pliis.

Tuo blogilistan kehitysblogi on yhtä arrogantti ja luotaantyöntävä kuin koko tuo uusittu listakin. Mitä järkeä on pitää kehitysblogia, jos siellä ei vastaa kukaan - ei ainakaan alle viikon varotusajalla. Ongelmatilanteita kohdanneet käyttäjät huutelevat vain toisilleen avunpyyntöjään. Olisikohan tässä taas esimerkki siitä, miten kaupallinen yhtiö onnistuu pilaamaan hyvän amatöörituotteen lähes välittömästi hallinnan siirryttyä.

Odottelen tässä, että ylläpito hyväksyy vanhan blogini uudestaan listalleen. Jännittää. Pääsenköhän?

2 kommenttia:

Iines kirjoitti...

Jos poistit blogisi listalta kokonaan, menetit todennäköisesti kaikki tilaajasi. En tiedä tilannettasi, mutta jos haluat ne takaisin, voit pyytää niitä sähköpostitse ylläpidolta.

Itse poistin blogini listalta kokonaan ja liityn vasta kun ylläpito palauttaa lupaamansa vaihtoehdon valita tilastorajoitteisuus, ts. se että blogi on listalla halukkaiden tavoitettavissa mutta ilman suosiolukuja. Ylläpito ei ole vastannut näihin kysymyksiin, muuta kuin että ennen juhannusta palautetaan. Huom. viime juhannusta. Ei sitä Kehitysblogia kukaan taida lukea kuin kerran puolessa vuodessa.

Mitä tulee tuohon blogien päivittymiseen, niin kyseessä on laajempi häiriö, sillä moni on valitellut samaa. Lisäksi huomasin suosiolistoja silmäillessäni, että ne ovat vinksin vonksin, kun siirrytään sivulta sivulle. Eivät jatku siitä mihin edellinen sivu päättyi.

Telemakhos kirjoitti...

Kiitos hyvästä vinkistä. Laitoin ylläpidolle postia.